C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarge

Brunt hår: sjokolade og nougat

Flere og flere stjerner viser ekte bruntoner fremfor falske blonde lokker. Det er ikke så underlig, brunt hår er virkelig kledelig. Vi viser deg de nye fargetrendene for brunt hår og hvilken pleie som gir ekstra glans til ditt brune hår. Vår fargekonsultasjon garanterer at du finner den nyansen som er riktig for deg.

 • Lyse striper i mørkebrunt hår

  Lyse striper i mørkebrunt hår

  Finn lys i mørket: Gylne striper er en økende trend hos mørke skjønnheter. Diskrete, friske og naturlige lyse striper gir et sofistikert utseende. La oss presentere nykommerne for brunetter: Balayage, babylights og ecaille

  Striper 2.0
 • Brunette: Alt du behøver å vite om hårfargen

  Brunette: Alt du behøver å vite om hårfargen

  Ydmyk, vennlig, kanskje litt reservert - det er slik vi ofte forestiller oss brunetter. Men visste du at brunt hår gjør at du blir oppfattet som smart og populær blant menn? Vi avslører fakta om brunetter og alt annet du trenger å vite om den populære hårfargen

  Wonder Brun
 • Farg ditt brune hår

  Farg ditt brune hår

  Det er mange gode grunner til å velge en brun hårfarge. Men hvilken metode er den riktige for ditt hår, en glansvask, permanent farging eller bare en minikolorasjon?

  Farg ditt brune hår
 • Pleie av fargebehandlet brunt hår

  Brunt hår- Ettertraktet som aldri før!

  Enten brunfargen er naturlig eller kunstig vil godt stell gjøre håret enda vakrere og gi det en strålende glans. Det krever ikke mye arbeid å stelle brunt hår og få det til å skinne, og fremfor alt, gi mer intens glød og fargespill. Under vil vi vise deg hvordan.

  Pleie av fargebehandlet brunt hår