C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarge

Kort hår for blondiner

Kort hår, Charlize Theron
Charlize Theron våget å skille lag med den lange hårprakten sin til fordel for en kortere klipp. En god ide fordi den rufsete Pixieklippen fremhever kinnbenene og lyser opp øynene
© Getty Images

Hvem sier at langt hår er mer feminint enn kort? Har det noen gang vært sånn? Aldri før har kort hår vært så bedårende og så moderne på en gang. En feminin blond nyanse underbygger looken og gir et strålende resultat. Les videre og finn inspirasjon til de beste korte frisyrene for blondt hår

 • Nå kan vi nesten si at korte frisyrer holder på å bli det nye skjønnhetsidealet. Flere og flere kvinner skiller seg med det lange håret og velger en kort klipp. Med denne looken ser de ikke bare mer selvsikre ut enn før, de føler seg også friere og det gjør dem utrolig tiltrekkende.

  Denne stilen er spesielt god til blondt hår. En vakker blond nyanse gjør håret skinnende og utstråler lyst på livet.

 • Korte hårfrisyrer for blondiner: en flott frisyre for alle ansiktsformer

  Nesten alle kvinner kler kort hår når deres ansiktsform er tatt med i betraktningen.

 • Ovalt ansikt: Denne ansiktsformen anses for den ideale, siden den kler så å si alt. Det er ekstra flott med kort hår, som fremhever ansiktet mer. Det beste eksemplet på dette er Charlize Theron med sin rufsete Pixie klipp.

  Firkantet ansikt: her er det ekstra flott med striper eller pannelugg. Det myker opp all hardhet i ansiktstrekkene.

  Rundt ansikt: Frisyrer som strekker ansiktet er ideelle for runde ansikter. For eksempel er en fyldig bob flott, siden den gjør at toppen av ansiktet virker lengre.

 • Korte hårfrisyrer trenger en passende makeup. En feminin makeup som er påført med omtanke vil være en perfekt siste touch til denne trendy frisyren.

  De flotteste korte hårfrisyrene for blondt hår finner du i vårt galleri.

 • Gallery: Korte hårfrisyrer til blondt hår

  Korte hårfrisyrer for blondiner

  © Getty Images  

  Korte hårfrisyrer for blondiner: Rachael Taylor

  Elegant og klassisk er en god beskrivelse av denne australske skuespillerinnen. Rachel Taylor har her en litt maskulin klipp, men hun ser langt fra maskulin ut. De vakre ansiktstrekkene hennes blir mer fremtredende med mindre hår. Sotede øyne er en perfekt match når det gjelder makeup til denne forførende looken.

  Korte hårfrisyrer for blondiner

  © Getty Images  

  Korte hårfrisyrer for blondiner: Robin Wright

  Robin Wright valgte en sporty variant av pixieklippen. Den lange panneluggen fremhever ansiktet og de kantete ansiktstrekkene. De naturlige tonene i makeupen gjør den raffinerte looken komplett.

  Korte hårfrisyrer for blondiner

  © Getty Images  

  Korte hårfrisyrer for blondiner: Dianna Agron

  Det trenger ikke alltid være superkort. Skuespillerinnen Dianna Agrons frisyre er et godt eksempel på en kort trendy look. I denne boben med pannelugg er håret delt i markerte seksjoner som gir håret volum og ansiktet lengde.

  Korte hårfrisyrer for blondiner

  © Getty Images  

  Korte hårfrisyrer for blondiner: Michelle Williams

  Tenker vi på en vakker kort hårfrisyre, kommer Michelle Williams umiddelbart frem. Skuespillerinnen var en av de første som klippet de lange lokkene og fiffet opp sin blonde pixieklipp. Her ser vi at håret foran har bevart mer lengde, mens sidene er korte og kjemmet bakover.

  Korte hårfrisyrer for blondiner

  © Getty Images  

  Korte hårfrisyrer for blondiner: Jessie J

  Jessie J med en ekstra kort klipp i platinablondt. Dette er en dristig frisyre, håret kan knapt bli kortere. Hvis en ønsker å understreke den modige tonen kan make-upen legges enda mer intens og iøynefallende.

  Korte hårfrisyrer for blondiner

  © Getty Images  

  Korte hårfrisyrer for blondiner: Jessica Stam

  Fra langt til kort, fra sort til blond – Jessica Stam ønsket en totalforandring, og resultatet er strålende. Det livlige korte håret virker helt naturlig, og den eksperimentelle looken med blandingen av glatt og krøllet hår ser rett og slett flott ut.