C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarge

Mellomblondt hår med lyse toner

Mellomblondt hår
Her har Kate Mara stylet det mellomblonde to-tonede håret til en trendy lang bob.
© Getty Images

Striper eller lyse hårtupper i en totonet stil fremhever hårets struktur og skjønnheten til mellomblondt hår. Kombinasjonen karamell og blond gir et spesielt vakkert og naturlig utseende. Vi viser deg hvordan du styler mellomblondt hår og legger inn lysere toner.

 • Mellomblondt hår har, nesten helt ubemerket, igjen steget inn i motebildet. Tradisjonelt står alt som ligner en mellomting i faren for å bli sett på som hverdagslig. Dette gjelder sannelig ikke for mellomblondt hår som åpner opp for et vell av variasjoner i struktur og nyanse. Lyse striper i mellomblondt hår er spesielt uttrykksfullt. Andre variasjoner inkluderer en to-tonet farge med lyse hårtupper.  Reflektert lys i karamellfarget eller honningblondt hår fremhever på en leken måte stråleglansen i mellomblondt hår.

  Mellomblondt hår som faller fritt gjenspeiler gyllent skimmer og skiftende fargenyanser ekstra godt. Derfor er dagens enkle hårfrisyrer et perfekt valg til mellomblondt hår. Hårfargen er også stilig til korte frisyrer, saltvannsbølger og oppsatt hår.

 • Stylingen av Kate Maras mellomblonde lange bob

  En av tidens mest populære frisyrer er den lange boben fordi den kler så mange personligheter. Kate Mara (se fotoet ovenfor) farget det bølgete håret mellomblondt med lysere tupper. At håret er mørkere ved roten og er stylet litt tilfeldig gir boben ett moderne preg.

 • Styling:

  1. Påfør saltvannspray i fuktig hår. La håret henge opp ned mens du føner det. For å oppnå best resultat, anbefaler vi at du bruker en diffuser på føneren mens du tørrer håret.

  2. Trekk en og en partisjon av håret jevnt gjennom rettetangen, la tangen følge formen på håret og vend rettetangen en runde rundt sin egen akse der hvor du vil lage en bølge. Øk farten litt på slutten og trekk enden av håret gjennom rettetangen mens du vender platene i rettetangen utover, til hårtuppene er helt igjennom. Dette vil gi håret en vakker s-form.

  3. Påfør hårspray for lengre hold.

 • I vårt fotogalleri, viser vi skjønnheten ved mellomblondt hår kombinert med trendy frisyrer og vi gir stylinginstruksjoner.  

 • Gallery: Stjerner med mellomblondt hår

  Mellomblondt hår: Avslappet langt hår

  © Getty Images  

  Mellomblondt hår: Avslappet langt hår

  Skuespillerinnen Gillian Zinser lar håret falle løst og naturlig. Dette fremhever effekten av de lysere tonene i håret og fremhever glans og lekne lysrefleksjoner. Den sorte hatten og midtskillen gjør frisyren stilig og leken.

  Styling: Lag en midtskill. Påfør saltvannspray i håndkletørret hår og la det lufttørre.

   

   

  Mellomblondt hår: Glatt Bob

  © Getty Images  

  Mellomblondt hår: Glatt Bob

  Denne glatte boben gir skuespillerinnen Leelee Sobieski et moderne og elegant uttrykk. Lyse striper i denne enkle frisyren minner om skinnende solstråler.

  Styling: Lag en midtskill og påfør håret en varmebeskytter i tørt hår. Bruk en rettetang til å rette håret fra rot til tupp

  Mellomblondt hår: Håret til siden

  © Getty Images  

  Mellomblondt hår: Håret til siden

  Kylie Minogue ser fresh og glamorøs ut med håret til siden. Håret hennes har en varm mellomblond tone og trenge ringen ekstra effekter for å fremheve skjønnheten i frisyren.


  Styling: Påfør en varmebeskytter i håndkletørret hår. La håret henge opp ned mens du føner det. Lag en dyp sideskill før du lager krøller og bølger i håret. Trekk håret over skulderen på motsatt side av skillen. Bruk litt gelé for å feste håret ved sideskillen bak øret. Resten av håret holder du på plass med litt hårspray.

  Mellomblondt hår: Korte frisyrer

  © Getty Images  

  Mellomblondt hår: Korte frisyrer

  Hollywoods hårstylister er travelt opptatt med å klippe de lange lokkene av kjendiser og filmstjerner. For nylig hoppet skuespillerinnen Shailene Woodley også på trenden. Det mellomblonde håret med lyse striper gir ekstra liv i det frekke korte håret.

  Styling: Lag en litt tilfeldig sideskill før du tar hårvoks, en klatt på størrelse med en hasselnøtt, i håndflatene. Bruk så hendene til å fremheve noen lokker av håret. Hårspray holder stylingen på plass

  Mellomblondt hår: Faux bob

  © Getty Images  

  Mellomblondt hår: Faux bob

  Har du lyst på en bob uten å klippe håret kort? En bob blir ekstra flott med mellomblondt hår. Her ser du sjarmerende Claire Danes med en falsk bob og dyp sideskill. På den ene siden er håret trukket bak øret.

  Styling: Ha stylingmousse i fuktig hår og føn det. Lag en sideskill før du samler håret i en løs hestehale. Trekk hårstrikken så langt ut mot hårtuppene at du kan folde håret inn under. Fest håret i nakken  med hårnåler eller fliseklemmer. Til slutt trekker du håret ved sideskillen bak øret. Hårspray gir frisyren det nødvendige hold