C-\fakepath\For frisører DK-NO
Hårfarge

Sorte fargetrender: Kjendisene tar snøhvit-looken til seg

Snøhvit-looken
Modelen Leigh Lezark pleide å være blond, men har nå sort hår
© Getty Images

Mange kjendiser sverger til den sorte faktor og er lojale mot sin mørke hårpryd. Og så er det de nye tilhengerne av hårfargen, som har valgt en totalforandring fra lys til mørk. Vi viser deg noen av de vakreste kjendisene som har valgt snøhvit-looken       

 • “Nattsvart” sier mange kvinner i dag, når de snakker om sin egen hårfarge. Leigh Lezark, for eksempel, tok sats og farget det lyse håret sitt mørkt. Selv om blond er den naturlige fargen hennes, ser hun flott ut i ibenholt. Elfenbenshud, sort hår og en dristig holdning til eksperimenter i moteveien gjør henne til et ekte stilikon.

 • Sorte fargetrender: Elegant, gåtefull, annerledes

  Det spiller ingen rolle om du alltid har vært lojal mot de mørke nyansene eller om det er første gang du prøver det ut – snøhvit-looken gir en egen karisma til alle.

  Kort, langt, krøllet, glatt, med eller uten pannelugg – det viktige er at det er sort. Vi viser deg noen av de vakreste stjernene og beundrer deres sorte hårvalg i vårt galleri.

 • Gallery: Sorte fargetrender

  Sorte hårtrender

  © Getty Images  

  Sorte hårtrender: Rebecca Dayan

  For Rebecca var det et mindre sprang til sort enn for Leigh Lezark. I utgangspunktet mørkebrun bærer den franske skuespillerinnen Rebecca Dayan snøhvit-looken godt, håret får falle litt nonchalant tilfeldig, som om det alltid har vært slik.

  Sorte hårtrender

  © Getty Images  

  Sorte hårtrender: Daisy Lowe

  Panneluggen og det lange sorte håret er signaturen til den britiske modellen Daisy Lowe. Stilen passer perfekt til hennes alabasthvite hud som hun fremhever med en passende makeup. Syttitallsstil med kraftig eyeliner gjør denne looken ekstra sjarmerende  

  Sorte hårtrender

  © Getty Images  

  Sorte hårtrender: Audrey Tautou

  Siden filmen “Amelie”, er Audrey Tautou blitt en internasjonal stjerne, og allikevel vet vi så lite om denne franske kvinnen med det lure smilet. Det sorte håret får frem hennes mystiske tiltrekningskraft, og den krøllete boben gir henne et litt rampete utseende.

                                                                                                                              

  Sorte hårtrender

  © Getty Images  

  Sorte hårtrender: Rooney Mara

  Her er en skuespillerinne som liker å utforske på hårfronten. Om det er lyst eller mørkt, langt eller kort, til å med den trendy ombre looken Rooney hadde i en filmrolle. Allikevel returnerer hun alltid til de mørke lokkene sine, og er alltid like tiltrekkende. Med sitt mørke hår får Rooney Mara en nesten magisk aura som gir henne en eksepsjonelt sjarmerende effekt.

  Sorte hårtrender

  © Getty Images  

  Sorte hårtrender: Krysten Ritter

  Den mørke looken kan sannelig være leken også. Med veldig lite sminke og sin lyse ansiktsfarge lar Kyrsten Ritter de lange sorte lokkene falle naturlig og ujålete

   

  Sorte hårtrender

  © Getty Images  

  Sorte hårtrender: Selma Blair

  Selv om Selma Blair har blondt hår akkurat nå, er det fortsatt håp om at hun vil gå tilbake til sitt vakre ekte sorte hår. Det kan være godt med en forandring,  vi kan bare ikke få nok av henne, og med dette sorte håret ser hun bare fantastisk ut