C-\fakepath\For frisører DK-NO
 • Brunt hår- Ettertraktet som aldri før!

  Enten den brune fargen er naturlig eller kunstig, vil godt stell gjøre håret enda vakrere og gi det en strålende glans.

  Pleie av fargebehandlet brunt hår
 • Farg håret rødt med fantastiske resultater

  Uansett om det røde håret ditt er ekstremt lyst, flammende rødt eller en mørk mahognyfarge, vil det være oppsiktsvekkende. Når du har besluttet å farge håret rødt, kan du velge mellom flere metoder og et stort utvalg nyanser

  Følg trenden, bli rødhåret
 • Skifte hårfarge – Hvor går grensen?

  Det er uten tvil tider mange av oss ønsker en total forandring. Store endringer har sine fallgruver. For å stoppe deg fra å gå i fellene, vil vi gi deg noen gode råd når det gjelder fargeforandring.

  Fargeskifte på den riktige måten
 • En ny hårfarge, men hvilken?

  Vil du gjerne tilføre håret mere farge? Valgmulighetene er uendelige. Det er tilsynelatende utallige farger og nyanser til ditt hår. Vi vil fortelle deg hva du bør ha i bakhodet, når du farger eller glansvasker håret, og hvordan du finner den riktige nyansen for nettopp deg.

  Slik finner du den riktige nyansen
 • Hva kan gjøres med ujevnt farget hår?

  Har du farget håret og det er nå lysere ved røttene mens tuppene er for mørke? Er hårfargen din skjoldet? Å gjemme seg under en lue er selvsagt én løsning. Du kan også bruke våre tips for hvordan du kan jevne ut hårfargen og få selvtilliten tilbake.

  Farvel til skjoldet hårfarge
 • Balsam til fargebehandlet hår

  Nyfarget hår brilljerer med en dyp og rik fargepalett. Du kan holde den gnistrende dype fargen levende ved å bruke en spesialsjampo for fargebehandlet hår og finne den riktige balsamen for din hårpleie. Her kan du finne ut hva en balsam for farget hår kan gjøre for ditt hår, og hvordan den virker.

  Intensiv pleie til fargebehandlet hår