hairstyle-trends-2015-berlin
Hårstyling | Hårtrender for kvinner

Trendy frisyrer 2015

Mario Testino er mannen bak det legendariske Diana bildet, har oppdaget flere internasjonale topp-modeller i det siste har han ofte satt den nye stjernen i modellverdenen Cara Delvinge i rampelyset. Etter å ha skapt flere mesterverk, fotografier av ikoner, kjendiser og cover modeller, har Mario Testino gått sammen med Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach for å skape den riktige settingen til Schwarzkopfs Trendy frisyrer 2015

Duoens tema var ”internasjonal” og var inspirert av kvinner fra Sverige, Frankrike, USA og Japan. Internasjonaliteten, variasjonen og hver kvinnes unikhet reflekteres i 2015 Looks: Leken og rampete i Pastel Story, edgy i Micro Fringe, naturlig feminin i Backcomb grunge og rebelsk med Double Square.

Schwarzkopfs Trendfrisyrer 2015: Unike, tilpasningsdyktige og internasjonale

2015s trendy frisyrer gir enhver kvinne frihet til å ta sitt eget valg. Mario Testino oppsummerer duoens motto for styling: ”Do what suits you”, om det er lys og feminin, eller kul og avslappet. De individuelle lookene komplementerer neste sesong motebilde. For eksempel er Gucci, Louis Vuitton og Saint Laurent kolleksjoner ideelle til frisyrer fra Backcomb Grunge. Som i moteverdenen gjelder følgene regel for hårstylingen: style sexy og vilt eller kul og avslappet. For deg betyr det at looken helt kan tilpasses din situasjon og individuelle stil.

“Alle kvinner kan ha sitt øyeblikk i rampelyset” sier Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach om 2015 lookene. ”I år ville vi la dette være temaet for bildene. Og når vi valgte frisyrene hadde vi dette øyeblikket i tankene.” og referer til samarbeidet med kjendisfotografen Armin Morbach. Armin Morbach er overbevist: ”Det er også rom for storslåtte entreer i virkeligheten! Jeg forestiller meg en kvinne med Double Square looken som kommer inn i en restaurant om kvelden. Hun ville fange alles oppmerksomhet med en sånn look.”

Schwarzkopfs Trendfrisyrer 2015: Klippen er avgjørende

Stillet opp imot klippingen av frisyren er alder bare en faktor. ”disse lookene er for alle kvinner, Du kan godt være 60 og ha en Double Square eller Backcomb Grunge” sier Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach. Det som er viktig er at frisyren passer til din personlige stil. Ja, hårmote nå er at klippen er i sentrum igjen. ”Vi ville også vise dette i Trendfrisyrer 2015, for her er en ting sikkert: den beste farge funker kun når klippen er en perfekt match” sier Schwarzkopfs hårekspert. 

Video: Schwarzkopf Trendfrisyrer 2015