hair-color-trend-pastel
Hårstyling | Hårtrender for kvinner

Pastell hårfarge: trendyfrisyrer 2015 Pastel Story

Mykt, lettvint og avslappet – slik oppsummerer Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach trendlooken Pastel Story. Lyst hår med hint av pastell er med på å gi en frisk og ungdommelig look.

 “Til en look som Pastel Story trenger du bare å lage små endringer. Et hint hårfarge gir langt lyst hår en ny vri. Morbach og Testino fikk inspirasjon fra den fargerike bloggverdenen. ”men vi ønsket å myke opp dette utseendet betraktelig, noe som er grunnen til at vi valgte pastellfarger,” forklarer Armin Morbach. Det spesielle med Pastel Story er at utseendet kan få en helt annen stemning ut ifra hvordan det er stylet. Det er ungpikeaktig med et enkelt antrekk, rock ’n’ roll med joggesko og leggings og et realt blikkfang med en fargerik frakk” sier Armin Morbach. Med denne looken er det viktig at håret ikke blir for glansfullt.” Morbach: ”Helheten i frisyren skal være litt røff, det oppnår vi med litt hårpulver”

Her kan du se glimt fra trendstylingen og fra footoshotet

Galleri: Styling av looken Pastel Story

Schwarzkopfs hårekspert Armin Morbach om trendlooken Pastel Story

Kan du beskrive denne looken med et par setninger, og berøre klippeteknikk, farge og særegenheter?
ARMIN MORBACH: Her er en så myk, enkel look som noen kanskje vil synes er tam, men den er så fresh. Striper av pastell gir langt vakkert blondt hår et fresht spill. Alt du trenger for å gjøre looken komplett er litt maskara, intet mer. Når det er sakt kan looken gi forskjellige vibber avhengig av hvordan du styler den. Med et enkelt antrekk er den søt og enkel, setter du den derimot sammen med en fargerik frakk blir den ett blikkfang. Når du bruker pasteller er det viktig at du bruker myke toner, uansett hvilken farge du velger. Min favorittnyanse er rose, fordi den er så kledelig mot ansiktet – men gul kan også være vakkert i blond hår. Hele frisyren skal se litt røff ut, denne effekten får du ved å bruke hårpulver.

Hva inspirerte Pastel Story?
ARMIN MORBACH: Vi fikk vår inspirasjon fra bloggverdenen. Det er en fargerik verden. Mange bloggere farger deler av håret, for eksempel i skikkelig knalle farger. Men til Pastel Story dempet vi uttrykket betraktelig til Pastel Story looken. Ved fotoshootet oppdaget vi at looken gav jentene litt ekstra glede. Modellen vår smilte fra øre til øre og flettet til og med håret. Det fremhevet ganske enkelt egenskapene jeg finner i pastellene.

Hvilket budskap kommuniserer denne looken? Hva ville en kvinne få frem med den?
ARMIN MORBACH: Den er veldig ungpikeaktig og romantisk, men passer også ett skikkelig rock ‘n’ roll antrekk som ville gjøre looken ungdommelig og kul. 

Flere forskjellige nyanser i håret samtidig: hvilken effekt har dette på stylingen? Skal en være mer konservativ eller spille på fargene og ta det videre?
ARMIN MORBACH: Looken er allerede ganske konservativ, så du må gjerne bryte den med leggings og noen kule joggesko. Fremhevede, innrammede øyne ville også passe looken. Til leppene synes jeg du skal bruke samme farge, eller rett og slett bare en gloss.. 

Hva slags type kvinne forestiller du deg i denne looken?
ARMIN MORBACH: Jeg tenker at en jente Cara Delevingne ville sett fantastisk ut i Pastel Story.