hair-trends-2016
Hårstyling | Hårtrender for kvinner

Frisyretrender 2016

Neste års moteuke: Hva vil være på mote neste sommer, hvordan skal man kombinere tilbehør og hva er de kommende frisyretrendene? Vi har tatt en titt på catwalken og viser deg hårets høydepunkter for vår / sommer 2016.

Spennende, individuell, selvsikker: Frisyretrender i 2016 oppfordrer deg til å tre ut av din personlige komfortsone. Moteuke stylistene går litt bort fra den minimalistiske stilen som har preget den siste tida og skaper nok en gang frisyrer som skiller seg ut og gir ett personlig utseende. Håret blir for eksempel stylet mer tilfeldig og bare halvparten av håret blir satt opp(se bildet), tilfeldige hårknuter og fletter er svært populært blant trendsettere.

Ikke glem: Sunt hår er og forblir den beste måten å avslutte våren og sommeren 2016. Du kan finne fakta, tips og triks om hårpleie her.

I vår hit parade av fantastiske frisyrer, viser vi deg de frisyrene du må huske neste gang du skal til frisøren:

Galleri: Frisyretrender 2016

Hårfargetrender 2016

Frisyretrend 2016
© indigitalimages.com

Kobber-farget hår fra Emilio Pucci

Den nye fargesesongen kommer i stor stil. Strålende og frodige farger (for eksempel en saftig sjokoladebrun) er en av de mest populære fargene i 2016. Rike, pigmenterte røde fargetoner er veldig trendy også. Vår favoritt farge: Robust kobber kombinert med mørke nyanser.

Husk! Det handler om hvordan du blander fargene: Ulike fargenyanser gir håret ett naturlig utseende og er spesielt viktig ved bruk av blonde nyanser. Ett mer naturlig og varmere utseende følger etter en sesong preget av kjølige farger.

Spørsmål? Utforsk trendene. Klar, ferdig, gå!