Hårstyling
Hårstyling | Hårtrender for kvinner

2015 kalender med freshe frisyreideer

Vår frisyrekalender for 2015 får deg i gang med nye hårfrisyrer for enhver anledning i hele 2015. Vi har en minimalistisk januarfrisyre, mere casual sommerfrisyrer og de ekstra spesielle frisyrene til årets festlige avslutning. Vi håper du vil glede deg over vår kalender og de tolv månedene med hver sin flotte frisyre

Med nyttårsaften kommer tiden til nye planer og nyttårsforsetter.  Vår kalender gir massevis av forslag til å freshe opp imaget med en ny frisyre. Vi garanterer deg at de er lette å følge opp og suksessen er sikret! Tross alt er vel motivasjonene høy når emnet er så spennende som nye hårfrisyrer og å få frem dine beste sider? Vi viser deg hvordan du får de nye frisyrene til å funke for deg.

Frisyreideer til 2015: Happy New Year!

Tid til rolig ettertanke er viktig for suksess det kommende år. Årets avslutning og festlighetene er over. Denne stemningen reflekteres i en enkel og minimalistisk hårfrisyre uten skill (se fotoet over).

Styling: Ta en klatt gelé, på størrelse med en ert, på fingertuppene og bruk dem til å trekke håret bakover. Påfør hårspray for å holde håret på plass.

Du finner flere frisyreforslag for 2015 og stylinginstruksjoner i vårt fotogalleri.

Galleri: Frisyreideer til 2015