trend-hairstyles-2016-pretty-jaws
Hårstyling | Bob frisyre

Frisyretrender 2016: Pretty Jaws

Moderne, feminin, elegant – dette beskriver årets hårtrender. Uansett hårlengde, farge, tekstur og type, så finnes det noe for alle og enhver. Et altrnativ er: Pretty Jaws. Men hva gjør denne boben spesiell?

Ville krøller, myke bølger eller røft og tilfeldig – frisyren Pretty Jaws kan styles på alle måter. "Denne frisyren er for damer med selvtillit" Utbryter Schwarzkopf ekspert Armin Morbach. Utrolig enkelt: denne boben ser like strålende ut på kontoret midt på dagen som den gjør i baren på kvelden. Denne frisyren er uimotståelig. "Denne frisyren er full av selvtillit. Jeg tror at frisyren passer best til en kvinne som vet hva hun vil. En kreativ person som ikke er redd for å ha mange baller i luften. Hun er ikke typen som ligger i badekaret dage lang, for henne handler det mere om kvinnen selv og ikke nødvendigvis bare om utseendet, "sier hårekspert Armin Morbach.

Pretty Jaws: Lett å endre uten at det skal ta mye tid

Denne vakre boben er utgangspunkt for mange trendy frisyrer. For eksempel bob klippet til haken med sideskill. Dette er et skikkelig edgy look!

Trendy Looks 2016
© Schwarzkopf/Annie Leibovitz

Denne frisyren kan kjapt endres fra en stil til en annen: for eksempel med sexy sideskill som på modellen Manon Leloup

1. Kna skum som gir håret volum (for eksempel got2b 2 Sexy Spray Mousse) i håndklevått hår.

2. Føn håret opp-ned, dette gir håret masse fylde.

3. Lag en lav sideskill og legg håret over på den ene siden. Fordel hårpudder ved hårroten på den siden av hodet hvor det er mest hår.

4. Definer tuppene med styling voks (for eksempel GOT2B Limt Spiking voks). Den andre siden styler du så det ligger tett inntil hodet, gjerne med gel eller hårspray.

Det er heldigvis lekende lett å style boben så den får fine krøller:

Trendy Looks 2016
© Schwarzkopf/Annie Leibovitz

Samme frisyre, men en helt annen effekt: her kan du se modellen Manon Leloup med en krøllete versjon av frisyren Pretty Jaws

1. Først burde du påføre noe som beskytter mot varmen (for eksempel GOT2B Guardian Angel) mens håret fortsatt er håndklevått. Deretter føner du det med en stor børste.

2. Hvis du har lyst til at håret skal ha flere bølger, kan du krølle deler av håret med en krølltang.

3. Form håret som ønsket med hendene, husk å bruke en hårspray som finish.

4. Til slutt kan du påføre en liten mengde voks(for eksempel GOT2B iStylers Texture leire). Fordel det i hendene og kna det inn i håret.