hair-trends-2016
Hårfarge | Hårstiler og hårfarge trender

Frisyretrender 2016

Hva er de nye hårtrendene? Schwarzkopf har svaret: Fire flotte frisyrer som fremhever det beste i håret ditt . Kul, individuell, feminin og urban - fotograf legenden Annie Leibovitz presenterer frisyretrendene i  New York

New York, New York ... Inspirert av den pulserende atmosfæren i den amerikanske storbyen, hårtrender i 2016 følger mottoet "livlighet”. Livlighet betyr urbanitet og levende i ett. Det finnes ikke noe bedre sted enn New York, eller “The Big Apple” som man også kalder byen, for å fange denne stemningen. Schwarzkopf hårekspert Armin Morbach forteller: "Når du går en tur i New York kan du se en Latina, deretter en rødhåret og deretter en blondine. Vi ønsket å vise frem denne kulturelle tendensen, med en viss high fashion glamour. "

Dette er resultatet: Fire stiler - Loose Breeze, Big City Waves, Shoulder Touch og Pretty Jaw - de reflekterer den moderne kvinne, en kosmopolitt som vet hva hun vil. Fra New York til Berlin, storby til småby - disse frisyrene passer til ethvert hode, hvor som helst i verden. Det beste med frisyrene er at de er lette å oppnå og  skapt til å holde dagen lang, men de er også glamorøse, stilig og ekstravagante. Dette var tydelig under foto session i The Big Apple. Annie Leibovitz sin kameralinse har allerede tatt bilder av kjente personligheter så som Bill Clinton og Kim Kardashian.. Modellene ble presentert som stjerner, så glamour var selvfølgelig  en del av pakken.

Hva var inspirasjonen til disse frisyrene? I tillegg til sosiale trender, urbane stiler og internasjonale moteshows, så har de klassiske motehusene så som Missoni og Gucci vært en stor inspirasjon. Riktig sminke er viktig, vi har lagt vekt på øyebryn, vipper og lepper, ellers naturlige og friske fargenyanser.

Moderne, feminin, elegant: disse frisyrene kommer til å gjøre 2016 enda bedre

I tiden fremover, er styling faktisk viktigere enn hårklippen. Vi har forslag til nye frisyrer for dem med langt hår (Loose Breeze, Big City Waves), skulderlangt hår (Shoulder Touch) eller bob, med lengde cirka til haken (Pretty Jaws). Bli inspirert!

Hårtrender:

Loose Breeze

Denne stilen har funnet inspirasjon hos syttitalls hippie kulturen. Du kan lage en sideskill, en løs flette eller myke bølger som rammer inn ansiktet - sexy og naturlig! "Enhver kvinne ser bra ut med volumiøst og bølgete hår. Denne frisyren får mange til å se yngre ut og minner meg i det hele tatt om den typiske "girl next door", "sier Armin Morbach.

Loose Breeze kan styles på tre forskjellige måter, se instruksjonene her

Big City Waves

Denne frisyren garanterer wow-faktoren: "Når en kvinne går inn i en restaurant med håret sånn, kommer hoder til å snu seg - rett og slett fordi det er sexy," sier Armin Morbach. Big City Waves gir volum til håret uten at det ser stivt ut. Takket være den luftige strukturen, fungerer denne frisyren hele dagen men også om kvelden. Frisyren representerer den sterke, urbane kvinne som liker å fremheve sin femininitet. Fra romantisk rødt hår til eksotisk og forførende mørkt hår - uansett hva er denne frisyren alltid et hit.

Alle variantene av Big City Waves sammen med styling instruksjonene kan du se her

Shoulder Touch

Siden denne frisyren ble modellen Karlie Kloss sitt varemerke, er den lange bobben mer populær enn noensinne. Schwarzkopf sin tolkning gir full frihet: Den kan være elegant med kraftig volum, myke krøller som rammer inn ansiktet eller mer tilfeldig, som om du kommer rett fra stranden. "Shoulder Touch minner meg om slutten av sekstitallet og begynnelsen av syttitallet: fra rock´n roll til hippier. På denne tiden var vilt og tilfeldig hår en del av trenden. Jeg kan lett forestille meg denne stilen med en vakker kjole som skaper kontrast til håret " forklarer Armin Morbach.

Shoulder Touch frisyren og instruksjoner til hvordan du skal style det, finner du her

Pretty Jaws

Denne bobben gir nok av spillerom: ville eller elegante krøller, begge deler fungerer. "Dette er en frisyre som man bærer med selvtillit. Jeg tror den vil passe veldig bra til en kvinne som er glad i et maskulint look. En kreativ person som fører et spennende liv. Hun ønsker ikke å tilbringe alt for mange timer i badekaret. Det handler mer om kvinnen selv og ikke nødvendigvis bare om utseendet, "sier Armin Morbach.

En oversikt over Pretty Jaws frisyren og trinn-for-trinn-instruksjoner finner du her